Ibland blir det fantastiskt

En för mig solskenshistoria.. 🙂

Jag har de senaste åren försökt köpa tjocka revben dagen innan julafton vilket alltid slutar med att det inte blir några tjocka revben. Det var likadant i år (för typ 15 min sen). Jag skulle hämta 4 kg 70/30 färs som jag beställt (?) och tänkte då kolla efter revben. Så klart fanns det bara små spareribs. Jag gick in till styckningsrummet och damen jag beställt färsen av stod där. Jag fick min färs och som alla andra år så beklagade jag mig över att det inte fanns några tjocka revben. Hon sa: ”revben måste du beställa lille vän” och hon såg väl min besvikelse i mina ögon och sa: ”jag har beställt och kan avstå mina för jag har frysta hemma”, varpå hon hämtade sina revben och la dessa ihop med min färs.. Detta kommer jag inte att glömma av.. Denna butiken kommer att dra ordentlig nytta av denna damens omtanke..
God Jul!

20131223-181359.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *